Ringeriksmaraton 2021 flyttes

Ringeriksmaraton 2021 flyttes til 25.september

Ringeriksmaraton 2021 flyttes

Ny dato i 2021 

Ringeriksmaraton 2021 flyttes fra 21.august til 25. september. Dette gjør vi fordi vi tror vi øker sannsynligheten for arrangement i et pandemiår. 

Påmeldingsfristen blir 1.september, men vi håper allerede nå at du vil melde deg på. Det gir oss et godt signal på om du ønsker å være med dersom vi får lov til å arrangere. For det fortsatt slik at vi må avvente tiltaksnivå som gjelder da, og med nødvendige godkjennelser fra helsemyndigheter og med de smittevernsreglene som gjelder på det tidspunktet. 

Hvis det skulle vise seg at det ikke lar seg gjøre med arrangement 25.september så kan vi overføre kontigent til 2022 eller refunderer hele beløpet til deg. Det er altså ingen risiko ved å melde seg på i dag.
Vi håper du vil være med å tro sammen med oss at det skal være mulig å møtes til RIngeriksmaraton 2021. Klikk her for å vise oss at du vil bli med!
Vi har en lang tiltaksliste som blant innebærer puljestart og reduksjon av antall løpere. Det kan derfor lønne seg å reservere plass allerede nå. 

Vi har flere spennende nyheter i trasen som på grunn av smittevernshensyn er lagt på flere steder. Vi håper også at vi kan gjennomføre etappetrening og vil starte med det i uke 33 med 2 etapper hver uke på mandager og onsdag.

Traseendringen vises i kartet og det vil om kort tid komme på plass beskrivelser. 
Mer informasjon om etappetrening finner du her. 

Samarbeidspartnere

Ønsker du å bli samarbeidspartner? Ta kontakt

Ringeriksmaraton

Ringeriksmaraton er blitt en løpefest uten like. Vi i Ringerikes Blad startet festen i 1995. Les mer

Ringeriksmaraton

Siste nytt

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon.