Resultater 1999

Femårsjubileum for Ringeriksmaraton. Raskeste lag var i stafetten ble Ski & Sportsklubben Lyn, med blant andre skiløperen Håvard Skorstad fra Heradsbygda på laget.

Ringeriksmaraton 1999

Løyperekorden klarte de ikke å slå. Det gjorde imidlertid klubbens damelag. Løyperekorden for damer lyder nå på 2.48.05. Ringeriksmaraton ble nok en gang en stor suksess, og en løperfest av dimensjoner. Tusenvis av tilskuere fulgte de rundt 1600 deltakerne gjennom 42 kilometer. Denne gang deltok 188bedrifter og foreninger med hvert sitt åttemanns lag.
For første gang var det mulig å løpe den etterlengtete halvmaraton-distansen, som var lagt inn som parmaraton, eller to ganger halvmaraton. Vekslingen foregikk i Hønefoss sentrum. 20 lag deltok i denne øvelsen, og raskeste par var herreduoen Helling Dream Team, med sluttiden 2.44.11. Laget besto av Stig Vangsnes og Heming Leira. Raskeste maratonløper ble Oslomannen Dick Arvidsson. Fossum-løperen brukte 2.50.16 på sine 42 kilometer. Ole Tom Amlien gjennomførte nok et godt maratonløp, og vant klasse 35-39 år med sluttiden 3.00.07. Temperaturen og været var denne gang ypperlig for løperne. De tre første årene som Ringeriksmaraton ble arrangert, var varmen en pest og en plage for deltakerne. I 1998 kom regnet, mens det altså i det femte året slo til med perfekt vær og temperatur. Derfor hadde også førstehjelpsmannskapene en rolig dag. Kun én løper ble tatt inn til observasjon.

Resultatlister

Samarbeidspartnere

Ønsker du å bli samarbeidspartner? Ta kontakt

Ringeriksmaraton

Ringeriksmaraton er blitt en løpefest uten like. Vi i Ringerikes Blad startet festen i 1995. Les mer

Ringeriksmaraton

Siste nytt

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon.