Resultater 2011

Ringeriksmaraton 2011 samlet rundt 2.400 deltakere til en real maratonfest i glimrende løpevær

Ringeriksmaraton 2011

Svenske Hälle vant løpet. De svenske favorittene fikk tiden 2.20.57. Dermed var svenskene langt bak Gjesdals fire år gamle løyperekord på 2.12, 23. Hälles tid var også svakere enn deres egen tid fra 2010, da de kun var to minutter bak rekorden og fikk tiden 2.16,23.
Under årets løp tok svenske ledelsen fra start, og holdt på ledelsen helt til alle de 42.195 meterne var tilbakelagt. Hälle ledet halvveis i løpet med over ett minutt på nest beste lag, som da var Team Gjerdalen. På forhånd var det ventet at Hälle ville være fullstendig suverene i løpet, men showlaget fra Elixia var ikke så langt unna å kunne gi svenskene kamp. Etter tredje etappe var Elixia ett minutt og 50 sekunder bak Hälle, men begynte etter de å hente sekunder på det svenske elitelaget. Da laget vekslet for sjuende og siste gang, var avstanden opp til svenskene nede i 30 sekunder. På siste etappe var dog svenskene og deres ankermann Fredrik Björklund utilnærmelige. Da Elixia løp i mål, var de ett minutt og 50 sekunder bak Hälle. Likevel var de fullstendig overlegne i kampen mot de andre lokale showlagene. Team Gjerdalen ble nest best av showlagene, mens Hytteplans showlag ble nummer tre.
Men for de alle fleste handler ikke Ringeriksmaraton om å kjempe om seieren, men å kjempe mot seg selv. Her går 88 år gamle Kristoffer Gythfeldt foran som et prakteksemplar. Kristoffer har deltatt på alle Ringeriksmaraton siden 1995. Og fullførte også iår som tidligere år løpet med stil.

Resultatlister

Samarbeidspartnere

Ønsker du å bli samarbeidspartner? Ta kontakt

Ringeriksmaraton

Ringeriksmaraton er blitt en løpefest uten like. Vi i Ringerikes Blad startet festen i 1995. Les mer

Ringeriksmaraton

Siste nytt

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon.